Hur man reparerar alla filer

Lär dig allt om att ladda om BKF SlOT-filer Č BiKFi MBR är ett gratis och automatiserat verktyg som kan laddas ner gratis. Det anses vara ett säkert och pålitligt dataåterställningsverktyg som reparerar korruptioner i Beholder File System som är relaterade till MBR-filer (Microsoft Business Solutions). Det här verktyget reparerar MBR-korruption och avinstallerar ofullständiga program. Därför kan det användas för att ersätta skadade partitioner och filer i MBR.

Alternativ för MBR-återställning

Du kan använda MBR-återställningsverktyg för att ersätta Beholder-filer när de har blivit skadade. Dessutom kan det säkerhetskopiera befintliga data och ersätta partitioner med tomma partitioner och filer. Det kan också återuppbygga Beholder-filsystemet från säkerhetskopior.

För Windows 7.1 är Windows Replicator ett pålitligt verktyg som kan kopiera filer och mappar från MBR-partitionen till en annan partition eller den interna enheten. Det kan kopiera filer och mappar från en del av det fysiska minnet till en annan del.

Verktyget gör det möjligt att ersätta partitioner med Beholder-filer från ett licensierat Haswell-serveroperativsystem. Verktyget är kompatibelt med Windows XP, Windows 2000, Windows Server 2003 och Windows Vista. Programvara för MBR-återställning Kan kopiera operativsystemet till alla partitioner och från alla enheter.

Om startladdningen misslyckas kan OphCrack användas för att återställa otillgängliga Beholder-data. Verktyget kan dumpa Beholder-data till en filsystemkatalog där filerna kan dumpas efter återställning. OphCrack kan dumpa filer med filändelsen .bkf.

Återhämtning från Beholder

För att återställa Beholder-filer, som bekräftats vara korrupta eller tomma, måste du följa stegen nedan.

För Windows XP

. Kryptering är en av de datakrypteringsmekanismer som skyddar filer från förlust. Denna mekanism använder en hemlig nyckel som är en lösenfras eller ett lösenord som skyddar data från åtkomst utan rätt lösenord.

1) Klicka på Windows-knappen.2) Peka på Alla program.3) Välj Windows Firewall.4) Klicka på “Configure Firewall”.5) Peka på “Allow loans from trusted sources” (Tillåt lån från betrodda källor) och klicka på “Apply” (Tillämpa).6) Klicka på “Apply Firewall Settings” (Tillämpa brandväggsinställningar).

För Windows 7

1) Klicka på Windows-knappen.2) Peka på “Start” eller peka på lämplig ikon.3) Klicka på “Kör”.4) Skriv in kdeplore.exe i textfältet och klicka på enter.5) Om din dator hanteras av Microsoft visas kommandotolken.6) Skriv in följande kommando och tryck på enter: netsh winsock reset.7) När kommandotolken visas klickar du på OK för att reparera Winsock.

För Windows 8

1) Klicka på Windows-knappen.2) Peka på “Start” eller peka på lämplig ikon.3) Klicka på “Start” och sedan på “Kör”.4) Skriv följande kommando och tryck på enter: net stop ophcrack.6) När kommandotolken visas klickar du på OK för att reparera nätverkskonfigurationen.7) 7) Klicka på “OK”, vilket stänger “Klicka på startknappen.” 8) Klicka på “Next” för att fortsätta. 9) När meddelandet om ” Authentication Granted” visas, klicka på accept. Följande kommer att hända: 10) En varning för autentisering visas. Klicka på “None” (ingen) och logga ut.

För Windows Vista

1) Klicka på Windows-knappen.2) Klicka på “Start” och sedan på “Kör”.3) Skriv netsh winsock reset.4) När kommandotolken visas klickar du på OK för att reparera Winsock.5) Klicka på OK, vilket stänger “Klicka på Start-knappen. “6) Klicka på “Next. “7) När meddelandet om “Authentication Granted” visas klickar du på accept. Följande kommer att hända: 8) En varning för autentisering kommer att visas. Klicka på “Ingen” och logga ut.

För Windows XP

1) Klicka på Windows-knappen.2) Klicka på “Start” och sedan på “Kör”.3) Skriv netsh winsock reset och tryck på enter.4) När kommandotolken visas klickar du på OK för att reparera Winsock.5) Klicka på “OK”.6) Klicka därefter på “Yes” för Upon Request.7) Skriv msconfig i kommandotolken och tryck på enter.8) När dialogrutan visas klickar du på “Online Services”. 9) Välj “Obtain IP address automatically” under Internet Communication settings och klicka på “Startup”. 10) Välj den IP-adress som du vill få automatiskt och klicka sedan på “OK”. 11) Starta om datorn för att slutföra åtgärden.

För Windows 8

1) Klicka på Start-knappen och gå sedan vidare till “Start — Kör”.